fbpx

Terapia Baby Face

Baby face - Beauty Art Aesthetics

DESPRE TRATAMENTELE BABY FACE

Injecțiile Baby Face Ultimate Anti-Ageing sunt o modalitate eficientă de a obține un ten mai tânăr, deoarece furnizează „hrană pentru piele” vitală în matricea dermică printr-o singură perfuzie intravenoasă (IV).

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Injecția cu vitamine Baby Face pentru întinerirea feței și a corpului combate pielea subțire, creponată, pigmentarea, lipsa de umiditate și tenul tern și decolorat. Este ideal pentru cei care au nevoie de un grad semnificativ de hidratare a pielii, dar doresc o modalitate rapidă și minim invazivă de a realiza acest lucru. Avantajul injecției Baby Face este că, spre deosebire de mezoterapie sau alte proceduri estetice ale pielii, nu există timp de nefuncționare asociat cu aceasta.

Originară din Coreea de Sud, injecția Baby Face ar trebui, în mod ideal, să fie efectuată o dată pe săptămână. Soluția IV conține vitamine și minerale naturale, care circulă în tot fluxul sanguin și ajung uniform în toate straturile pielii.

Injecția cu vitamine Baby Face pentru față și corp completează micro-injecțiile noastre Baby Skin Mezoterapie , care asigură rehidratarea directă și imediată a pielii de pe față, gât și mâini.

Pentru beneficii maxime, se recomandă un curs de douăsprezece tratamente injectabile Baby Face. Având în vedere faptul că o piele plină și plină de rouă este un marker important al tinereții, precum și faptul că nivelurile noastre de colagen se epuizează în mod natural odată cu înaintarea în vârstă, injecția cu vitamine Baby Face pentru întinerirea feței și a corpului este un plus util la anti-obișnuit al oricărui om. -regim de îmbătrânire. Se recomandă menținerea rezultatelor pozitive ale injecțiilor Baby Face Ultimate Anti-Ageing cu perfuzii IV regulate, săptămânal sau lunar.