fbpx

Radiesse

Radiesse -- Beauty Art Aesthetics - servicii

Ce este Radiesse?

Radiesse este un filler injectabil folosit pentru a umple zonele ridate sau pliate ale pielii, cel mai adesea pe față. Pe măsură ce funcționează, Radiesse stimulează colagenul natural de sub piele. Funcționează imediat, poate dura până la doi ani și este o alegere foarte căutată pentru umplerea dermică .

Tratamentele Radiesse se administrează cel mai adesea în pielea din jurul nasului și gurii. Unii oameni care aleg această procedură doresc să umple zonele ridate din mâini. Injecțiile se administrează sub piele cu un ac mic. Ingredientele din Radiesse sunt netoxice, nealergenice și compatibile cu țesuturile naturale ale corpului.

Candidații ideali pentru tratamentele Radiesse sunt adulții cu vârsta cuprinsă între 35 și 60 de ani care au dezvoltat pliuri și riduri în jurul gurii și nasului. Ideali sunt și candidații care doresc ca pielea mâinilor să fie hidratată. Uneori este indicat persoanelor care au suferit pierderi de grăsime în zona feței din cauza infecției cu HIV .

 • Radiesse este un tratament cosmetic injectabil pentru piele, utilizat pentru a umple anumite zone ale feței și mâinilor.
 • Stimulează colagenul natural al corpului, completând ridurile pe termen lung și ajutând pielea să dezvolte un nou colagen în acest proces.
 • Acest tratament este destinat ridurilor și pliurilor din jurul gurii și nasului și zonelor de pierdere a grăsimii de pe față. Este, de asemenea, pentru dosul mâinilor unde volumul a fost pierdut.
 • Majoritatea persoanelor care primesc tratamente Radiesse au între 35 și 60 de ani.

Cum funcționează Radiesse?

Radiesse este fabricat din microsfere de gel de hidroxiapatită de calciu (CaHA) care funcționează imediat după injectare. CaHA este format din ioni de fosfat și calciu, care apar în mod natural în corpul uman.

Gelul injectabil face inițial toată munca de umplere a volumului dorit. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, CaHA stimulează colagenul natural , permițând pielii să producă mai mult din propriul său material de umplere. Hidrogenul, oxigenul și carbonul din gel ajută la crearea unei structuri care imită țesutul conjunctiv.

În cele din urmă, CaHA se absoarbe înapoi în corpul tău, lăsând colagenul la locul său. Datorită științei din spatele Radiesse, rezultatele tratamentului pot dura mai mult de un an – chiar și până la doi ani pentru unii oameni.

Despre tratament

 • Tratamentele Radiesse se efectuează în cabinet și puteți merge acasă imediat după programare.
 • Tratamentul nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute.
 • Injecțiile Radiesse trebuie efectuate numai de un furnizor Radiesse calificat și instruit.
 • Ar trebui să vă puteți întoarce imediat la rutina normală, deși ar trebui să minimizați activitățile obositoare și expunerea la soare pentru o perioadă.

Eficacitate

 • Rezultatele Radiesse sunt vizibile imediat.
 • Rezultatele complete vor apărea într-o săptămână de tratament.
 • Unele persoane se bucură de rezultate pe termen lung timp de până la doi ani înainte ca procedurile repetate să fie necesare.

La ce să te aștepți după Radiesse?

Vă puteți aștepta la o îmbunătățire imediată a pielii tratate. În decurs de o săptămână, ar trebui să experimentați rezultate complete.

Radiesse nu este permanent, așa că va trebui să repetați tratamentele de câte ori este necesar. Pentru unele persoane, tratamentele vor fi necesare doar o dată la doi ani. Alții ar putea avea nevoie de mici injecții de întreținere între tratamentele majore.

Umflarea nu ar trebui să fie severă și ar trebui să vă așteptați să scadă în cel mult 36 de ore. Probabil veți experimenta unele vânătăi și disconfort, pe care le puteți ameliora cu medicamente fără prescripție medicală.

Deși veți putea reveni imediat la rutina normală, va trebui să evitați exercițiile fizice intense sau alte activități. Pielea ta poate fi deosebit de sensibilă la lumina soarelui, așa că evită soarele direct și căldura timp de cel puțin 24 de ore sau până când roșeața și umflarea ta scad.

Siguranță

 • În timp ce Radiesse este considerat netoxic și hipoalergenic, există încă riscuri pentru tratament.
 • Unele reacții adverse includ umflare, durere, mâncărime, roșeață, vânătăi și infecție la locul injectării.
 • În cazuri rare, injecția poate fi introdusă accidental într-un vas de sânge, provocând reacții adverse severe (și uneori permanente).
 • Alte riscuri rare includ formarea de noduli pe dosul mâinilor care pot necesita intervenție chirurgicală sau steroizi.

Pregătirea pentru Radiesse

Înainte de a primi injecții cu Radiesse, consultați-vă cu medicul dumneavoastră cu privire la orice medicamente pe care le luați în prezent. Unele medicamente, cum ar fi diluanții de sânge , warfarina sau aspirina, pot provoca sângerări excesive sau vânătăi la locul tratamentului.

De asemenea, medicul dumneavoastră va trebui să știe dacă aveți probleme cu mâinile, cum ar fi dizabilități, boli sau răni. Spune-le dacă pielea ta tinde să se cicatrice slab, mai ales dacă cicatricile sunt ridicate sau mari. Ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de peelingurile pielii sau de tratamente similare pe care le-ați fi avut.