fbpx

Lifting facial fără intervenție chirurgicală

Fire Bioresorbabile PDO - Beauty Art Aesthetics

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră începe să-și piardă fermitatea și laxitatea, ceea ce formează pliuri, riduri și aspectul nedorit „gol”. Liftingul PDO implică inserarea de fire minuscule, biodegradabile, sub piele pentru a ridica și a întări zonele libere ale pielii. Acest tratament moale și cu aspect natural a fost descris ca un lifting nechirurgical al feței, deoarece creează structură în zonele feței noastre care încep să lipsească. Aceste fire încurajează, de asemenea, organismul să producă colagen și să îmbunătățească circulația sângelui către piele, astfel încât țesutul se contractă și devine mai ferm pe măsură ce se dezvoltă rezultatele. 

Fire bioresorbabile PDO

Aceasta este o tehnică nouă, inovatoare, care oferă beneficiul unei intervenții nechirurgicale și, prin urmare, necesită doar o perioadă scurtă de recuperare.

Materialul constă din fire biodegradabile care au fost folosite de mult timp în chirurgie. În timpul acestei proceduri, firele sunt introduse în țesuturile conjunctive mai profunde.Ele se atașează în țesutul subcutanat și, dacă sunt poziționate corect, creează o tensiune în direcția dorită. Acest lucru creează o întindere ușoară a țesutului subcutanat și a pielii, care se întărește după câteva zile prin creșterea naturală a țesutului conjunctiv (fibrozare).

Pentru tratament se foloseste anestezia locala iar firele sunt absorbite dupa un anumit timp in functie de material. Fire suplimentare pot fi plasate oricând. mai puțin stres în comparație cu ridicarea convențională a țesutului feței fără cicatrici vizibile în general vindecare foarte rapidă timp redus de tratament (aproximativ 15 până la 40 de minute) risc scăzut de durere și inflamație rezultatul se observă imediat după intervenție Zona de tratament este anesteziată local și apoi absorbabil firul este introdus în țesut.

Tipul și numărul de fire care urmează să fie aplicate vor fi discutate cu dumneavoastră în prealabil. Prin această procedură minim invazivă, se formează țesut conjunctiv nou în jurul firului, astfel încât pielea devine mai fermă și mai strânsă. Anumite tipuri de fire pot ridica, de asemenea, țesutul facial în poziția inițială. Această metodă nouă și blândă nu lasă nici răni, nici cicatrici. Firele sunt absorbite după un anumit timp în funcție de tipul firului. Rezultatele vor fi vizibile pentru o perioadă mai lungă.

Ce zone pot trata firele PDO?

Un lifting PDO poate întineri pielea îmbătrânită și poate strânge pliurile lăsate sau libere în zona de sub ochi, obraji, liniile nasului la gură, mandibula. Sunt capabili de întinerirea completă a feței.

Cum funcționează firele PDO?

Un lifting de fire PDO folosește fire biodegradabile pentru a ridica pielea fără intervenții chirurgicale, obținând un aspect subtil reîmprospătat. Firele ridică pielea pentru a aborda pliurile slăbite și, de asemenea, promovează producția de colagen în zonă. Acest lucru adaugă volum pielii și stimulează un flux sanguin mai bun, permițând rezultatelor să continue să se dezvolte luni de zile după tratament.

Când îmi voi vedea rezultatele?

Veți observa o diferență imediat după tratament, dar reîntinerirea dumneavoastră completă va fi atinsă după 1-2 luni. Acest lucru se datorează faptului că procesele interne ale pielii se vor dezvolta în continuare și reacţionează la fire.