fbpx

Skin Booster

Skin Booster - Beauty Art Aesthetics

Ce este Skin Booster?

Skin Booster este un tratament care constă în micro-injecții de filler dermal în straturile mai profunde ale pielii , care hidratează și repară pielea. Spre deosebire de materialele de umplere dermice tradiționale, nu se injectează sub piele pentru a volumiza fața.

Tratamentul de stimulare a pielii este o abordare contemporană a hidratării și hrănirii pielii în profunzime. Amplificatorii pentru piele Restylane sunt folosiți pentru a îmbunătăți textura, calitatea și aspectul pielii. Această procedură este concepută pentru a reduce rapid ridurile, cutele, liniile fine, petele solare și problemele legate de piele. Va lăsa pacienților un nou sentiment de încredere și o piele frumoasă.

La această clinică, scopul este de a oferi pacienților o gamă largă de opțiuni de tratament. Tratamentul de stimulare a pielii este un tratament modern, de top, conceput pentru a spori rezultatele și pentru a îmbunătăți producția de colagen. Toate procedurile sunt fără durere, sigure și oferă rezultate stabile.

Tratamentul folosește microinjecții hidratante (substanță asemănătoare gelului) pentru a împrospăta pielea. Acidul hialuronic este componenta principală a acestui tratament și este o substanță biologică care se găsește în corpul uman. Ajută la hidratarea și menținerea pielii pe tot parcursul anului, dar se poate epuiza odată cu vârsta. Cu stimulente pentru piele, un pacient este capabil să-și mențină nivelul de acid hialuronic și să producă o piele nouă, mai sănătoasă.

De-a lungul timpului, organismul nu reușește să producă colagen, elastină și acid hialuronic. Boosterele pentru piele oferă o soluție robustă pentru revigorarea pielii în cel mult trei ședințe (la intervale de 2-4 săptămâni). Aceste microinjecții sunt ideale și ajută la stimularea fibroblastelor din organism. Odată ce tratamentul este complet, pielea va apărea tânără, strălucitoare și mai strânsă.

În ce zone poate ajuta acest tratament?

Tratamentul de întărire a pielii este perfect pentru o gamă largă de zone, inclusiv gâtul, fața, mâinile și decolteul. În cele mai multe cazuri, regiunea țintă este fața pacientului (jumătatea inferioară) . Un specialist de la clinică va ajuta pacienții să selecteze anumite regiuni ale corpului lor pe care să le ținte cu acest tratament. Cu o mână antrenată, acest tratament este robust și oferă îmbunătățiri vaste ale texturii pielii și hidratării pielii în apropierea gurii, bărbiei sau obrazului inferior. Poate elimina pielea deshidratată și semnele cicatricilor de acnee.

Beneficiile tratamentului de întărire a pielii

Acest tratament este una dintre cele mai convingătoare proceduri pe care le poate alege un pacient. Oferă rezultate interesante, personalizate, cu ajutorul unui specialist cu experiență.

Beneficiile suplimentare includ:

  • Fermitate îmbunătățită
  • Elasticitate îmbunătățită (Clădirea de Elastină și Colagen)
  • Natural și Subtil
  • Rezultate cu acțiune rapidă
  • Beneficii continue pe termen lung

 Aceste avantaje ilustrează valoarea booster-urilor pentru piele și importanța lor biologică în eliminarea semnelor de îmbătrânire. Discutați cu un specialist și primiți o examinare aprofundată pentru a vedea cum merge pielea dvs. și dacă este sau nu potrivită pentru tratamente de întărire a pielii.

Dacă sunt aprobate, aceste tratamente vor oferi rezultate personalizate și pot dura până la șase luni la un moment dat. Mulți pacienți raportează rezultate care durează mai mult și depășesc marca anului. Pentru o valoare optimă, pacienților li se recomandă să vină pentru ședințe semestriale regulate.

În general, majoritatea pacienților cu linii fine, riduri, cicatrici de acnee și piele lasă sunt candidații ideali pentru acest tratament. Acționează pe toate tipurile de piele și este unul dintre cele mai versatile tratamente pentru bărbați/femei. Este recomandat să discutați cu un specialist pentru a vedea ce este potrivit pentru pielea dvs. și cum poate fi adaptat tratamentul nevoilor dumneavoastră.

Tratamentul se finalizează cu utilizarea unei creme anestezice topice și se aplică cu zece minute înainte de începerea procedurii. Deși tratamentul nu este dureros, poate provoca disconfort la unii pacienți. Clinica se asigură că clienții primesc îngrijire cuprinzătoare și începe cu anestezicul topic.

Tratamentul de întărire a pielii este o soluție magnifică pentru a eradica semnele de îmbătrânire și a recăpăta aspectul tineresc al pielii. Sună acum și vorbește cu un specialist pentru a vedea care sunt opțiunile tale și cum poate fi personalizat tratamentul pentru a se potrivi cazului tău. Acesta este primul pas către o piele frumoasă.