fbpx

Politica de anulare

10.4. Politică de anulare / retur a voucherelor – Extras din Termeni si conditii

Achizitionand vouchere cadou de pe website-ul nostru, acceptați și sunteți de acord cu politicile noastre de anulare și de neprezentare ale MB ESTETICART SRL și de orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica dvs.

Conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Clientul care a achiziționat online produse / servicii comercializate pe site-uri specializate are dreptul de a denunța Contractul la Distanță în termen de 14 zile.

Prin Contract la Distanță conform legii, reprezintă orice Contract încheiat între MB ESTETICART SRL și Client fără prezență fizică simultană a celor două părți, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat Contractul, și care este supus unor cerințe de informare ale Clientului de către MB ESTETICART SRL, înainte de producerea efectelor Contractului încheiat.

Dreptul de retragere poate fi exercitat în următoarele termene:

– în termen de 14 zile de la data încheierii contractului (adicã de la momentul la care ati primit de la Beauty Art Aesthetics emailul cu voucherul cadou), dar nu mai târziu de data programării.

– Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail vouchere@beautyartaesthetics.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a vă retrage din prezentul contract. Pentru a respectă termenul-limitã de retragere, este suficient sã trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

– In cazul exercitării dreptului de retragere, voucherele cadou se anuleazã de către Beauty Art Aesthetics.

– Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumã pe care am primit-o de la dumneavoastra, fărã întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceast rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosită pentru tranzacția inițială, Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Clientul nu are drept de retragere din Contract în următoarele situații:

  • a depășit termenul de 14 zile 
  • a beneficiat partial sau total de servicile achizitionate prin comandă;
  • alte situatii prevăzute de lege.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

-contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor,dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

Nu se acordă rest pentru achizițiile efectuate cu Voucherul care nu depășesc valoarea acestuia.