fbpx

Ellanse

Ce este Ellanse?

Ellanse este un filler dermic unic care actioneaza prin corectarea ridurilor si pliurilor pielii, dar si prin stimularea colagenului natural al organismului pentru a avea un rezultat natural de lunga durata. Este un material de umplutură semipermanent.

Ellansé™ este unic prin faptul că este primul și singurul filler dermal care este un biostimulator al colagenului. În mâinile pricepute, poate fi folosit ca o alternativă rentabilă la fillerele dermice tradiționale pentru a produce rezultate naturale imediate, care durează până la 4 ani.

Ellansé™ funcționează diferit față de umpluturile tradiționale. Oferă o corectare imediată a volumului pierdut, la fel ca un filler dermic tradițional. Dar acționează și ca un biostimulator, continuând să producă rezultate naturale și de lungă durată prin creșterea rezervelor naturale de colagen ale organismului.

Ajutând la completarea propriului colagen facial și la restabilirea volumului pierdut, poate oferi un aspect mai plin și mai natural, care poate dura până la 4 ani înainte de a pierde efectul complet.

Ellansé™ este fabricat din policaprolactonă (PCL), care este un polimer medical bine cunoscut care a fost, de asemenea, folosit de mulți ani în siguranță în implanturi medicale și alte dispozitive. De asemenea, conține microsfere de PCL suspendate într-un purtător de gel natural CMC, care îi conferă lui Ellansé™ proprietatea sa unică de corectare imediată a volumului pierdut, urmată de producția treptată și de lungă durată de colagen.

Ellansé™ este total biocompatibil și biodegradabil și a fost dezvoltat de AQTIS Medical în Olanda din surse non-animale și non-umane.

  • Timp de recuperare: 12-24 ore
  • Timpul procedurii : 30-45 minute
  • Înapoi la normal: în aceeași zi pentru majoritatea pacienților
  • Nivel de disconfort: Minim
  • Rezultate finale: Imediat, se îmbunătățește peste 3/12
  • Anestezic: Anestezic local
  • Durata rezultatelor: Până la 4 ani.