fbpx

Sculptra

Ce este sculptra și cum funcționează?

Sculptra este un tratament estetic injectabil, bazat pe acid poli-L-lactic. Funcționează prin stimularea producției naturale de colagen a organismului, oferind o îmbunătățire a volumului și a texturii pielii.

Ce zone pot fi tratate cu sculptra?

Sculptra poate fi utilizat pentru tratarea mai multor zone ale feței, inclusiv obraji, linia mandibulei, tâmple și zonele unde pielea prezintă semne de lăsare sau unde volumul a fost pierdut.

Cum decurge procedura de tratament cu sculptra?

Tratamentul cu Sculptra implică serii de injecții, efectuate în mai multe ședințe, la intervale stabilite de medic. Procedura este minim invazivă, se realizează cu un disconfort minim și necesită puțin timp de recuperare.

Care sunt efectele secundare ale tratamentului cu sculptra?

După tratament, pot apărea roșeață, umflături, vânătăi sau sensibilitate la nivelul zonelor injectate. Acestea sunt, în general, temporare și se ameliorează în câteva zile.

Cât costă sculptra?

Prețul este per flacon și il găsiți pe pagina de tarife, necesarul de flacoane variind în funcție de zona tratată și de obiectivele pacientului.

Cum să vă pregătiți pentru tratamentul cu sculptra?

Este recomandat să discutați cu medicul estetician despre detaliile tratamentului, așteptările și pregătirea necesară. În general, se recomandă evitarea medicamentelor antiinflamatoare și a suplimentelor care pot crește riscul de sângerare cu câteva zile înainte de tratament.

Concluzie

Acest tratament injectabil minunat lucrează în armonie cu corpul tău pentru a stimula producția de colagen, oferindu-ți o piele radiantă și plină de viață. Sculptra se distinge prin efectele sale progresive și de lungă durată, fiind alegerea perfectă pentru cei care își doresc rezultate care să reflecte naturalețea și frumusețea autentică. Deși investiția inițială poate fi un pic mai mare comparativ cu alte fillere, Sculptra îți promite o valoare adăugată semnificativă, garantându-ți o satisfacție pe măsură.