fbpx

Lipoliza

Lipoliza Beauty Art Aesthetics

Ce este lipoliza prin injecții?

Lipoliza prin injectii reduce chimic numărul de celule adipoase din jurul locului de injectare. Substanța chimică, numită acid deoxicolic, are ca rezultat distrugerea și moartea celulelor adipoase. În prezent, este aprobat de FDA pentru tratamentul zonei de sub bărbie pentru a elimina ceea ce este cunoscut sub numele de „bărbie dublă”. Un tip cunoscut de lipoliză prin injecție este Kybella® .

Motivele pentru care pacienții doresc lipoliză prin injecție

Pacienții interesați de o abordare nechirurgicală pentru reducerea grăsimii de sub bărbie pot fi interesați de lipoliza prin injecție.

Cine nu este potrivit pentru lipoliza injectabilă?

Pacienții cu piele slăbită sau cu tonus slab ar putea să nu fie pacienti potriviți pentru procedură.

Lipoliza prin injecție necesită anestezie?

Această procedură se poate face sub anestezie locală, care se injectează în zona de tratament de sub bărbie.

Procedura de lipoliză prin injecție

După ce anestezia locală a fost facuta, o cantitate precisă de medicament este injectată într-un loc care a fost pre-marcat pe pielea de sub bărbie. Medicamentul este injectat ca un singur tratament.

Care sunt riscurile lipolizei injectabile?

Complicațiile sunt mai puțin frecvente și includ leziuni ale nervilor care pot duce la un zâmbet neuniform. În cazuri rare, pacienții au raportat, de asemenea, dificultăți la înghițire după procedură.

Recuperarea după lipoliza prin injecție

Nu există timp de repaus, dar pacienții pot prezenta umflături, vânătăi, dureri, roșeață și pot simți zone de duritate care de obicei se înmoaie în timp. Reducerea grăsimilor este vizibilă de obicei la opt săptămâni.

Care sunt rezultatele lipolizei prin injectare?

Majoritatea pacienților au cel puțin două tratamente la distanță de 4 până la 6 săptămâni, care este durata tipică a umflăturii. Pacienții pot avea până la șase tratamente în zona de sub bărbie. Chirurgul plastician poate dezvolta un plan care se potrivește cel mai bine anatomiei dumneavoastră individuale. În timpul perioadei de umflare, zona poate părea mai plină decât înainte de tratament, dar pe măsură ce celulele adipoase sunt perturbate și inflamația scade, majoritatea pacienților văd rezultate la 6 până la 8 săptămâni după tratament. Cu excepția cazului în care un pacient ar crește în greutate, rezultatele ar trebui să fie de lungă durată.