fbpx

Politica de livrare

  1. Comanda si livrare – extras din TERMENI SI CONDITII

Voucherul Cadou se poate achizitiona de pe website-ul www.beautyartaesthetics.ro. Plata poate fi realizata in doar prin card bancar, fara a se percepe nicio taxa de emitere.

Voucherul Cadou este virtual si il vei primi pe email-ul pe care l-ai introdus in momentul creării comenzii, imediat dupa ce plata a fost finalizata cu succes.

Nu oferim vouchere cadou în format fizic.

Utilizatorul își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale și ale beneficiarilor. Pachetele de servicii medicale și informațiile privind Pachetele pot fi oricând modificate de Beauty Art Aesthetics. Accesarea efectivă a serviciilor medicale se realizează prin programarea acestora prin intermediul numarul de telefon 0722 296 007, în limita și în intervalele disponibile.

Orice Comanda a unui Voucher Cadou presupune acceptarea Termenilor si a Conditiilor, a Conditiilor Generale de Utilizare a Site-ului Web si a prevederilor documentelor „Politica de confidentialitate”, „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”, fara a aduce atingere eventualelor conditii contractuale particulare convenite de Parti, daca exista. 

Voucherul Cadou nu poate fi primit in cazurile urmatoare:

  • Filtrul anti-spam al mesageriei a blocat documentul atasat sau a redirectionat mesajul catre folderul „Spam” sau „Junk E-mail”;
  • Firewall-ul a blocat mesajul sau documentul atasat;
  • Casuta de e-mail si-a atins limita de dimensiune;
  • Adresa de e-mail este invalida.

Cu ocazia cumpararii unui Voucherului Cadou, transferul de proprietate se efectueaza dinspre Beauty Art Aesthetics spre cumparator/Initiator in momentul emiterii Voucherului Cadou. Cumparatorul/Initiatorul este pe deplin responsabil pentru transmiterea Voucherului Cadou catre un Beneficiar, un tert la alegere, inclusiv atunci cand Initiatorul selecteaza optiunea „trimitere catre un beneficiar prin e-mail”.