fbpx

Termeni și Condiții

Îți mulțumim pentru vizitarea acestui website. Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile din această pagină, deoarece orice folosire a acestui website presupune acceptarea din partea ta a Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

BEAUTY ART AESTHETICS este marca companiei MB ESTETICART SRL

Toate drepturile rezervate.

Capitolul 1. 

Denumirea, logo-ul si elementele de identitate vizuala asociate marcii BEAUTY ART AESTHETICS apartin companiei MB ESTETICART SRL ., companie romana, inregistrata la registrul comertului sub numarul J40/16647/2019, denumita in continuare BEAUTY ART AESTHETICS. Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire marcii BEAUTY ART AESTHETICS sau a altor marci ale caror nume sau logouri apar pe acest site. Este strict interzisă folosirea defectuoasă a mărcilor ce apar pe acest website sau în orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute în acest document. De asemenea, îți aducem la cunoștință faptul că BEAUTY ART AESTHETICS își va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

Capitolul 2

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea BEAUTY ART AESTHETICS sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Ai dreptul să parcurgi acest website, să reproduci porțiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribui altor indivizi, în conditiile de mai jos. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrezi intacte toate drepturile de autor și alte însemne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară însemnul de marcă înregistrată menționat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Capitolul 3.

Politica de confidențialitate a website-ului

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal, pe care le gasiti ca documente separate in acest site, accesibile din meniul din footer (partea de jos a fiecarei pagini web)

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației medicale de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al utilizatorului.

Nota importanta: toate informatiile medicale prezentate in site au caracter explicativ si nu pot, in nicio circumstanta, sa inlocuiasca recomandarile medicului curant. NU incercati tratamente administrate in regim propriu fara o consultatie medicala prealabila si fara recomandarea medicului!

Capitolul 4.

Legături cu alte website-uri

Link-urile de pe website-ul BEAUTY ART AESTHETICS.ro te pot trimite în afara rețelei si sistemelor BEAUTY ART AESTHETICS, iar BEAUTY ART AESTHETICS nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe website-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credință și BEAUTY ART AESTHETICS nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioară în aceste website-uri. Includerea oricărei trimiteri către alte website-uri nu implică susținerea acestora de către BEAUTY ART AESTHETICS. Îți recomandăm să citești cu atenție notele legale și de confidențialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitezi.

Capitolul 5.

Garanții

Acest website îți este oferit “așa cum este” si “așa cum este pus la dispoziție” și, ca urmare, BEAUTY ART AESTHETICS nu oferă niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare și potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat și că orice sfat sau opinie obținută de la BEAUTY ART AESTHETICS prin intermediul acestui website vor fi corecte și de încredere.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul total, partial sau individual la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

Capitolul 6.

Responsabilitate legală

BEAUTY ART AESTHETICS și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legală sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website, sau ca urmare a accesării a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, în măsura permisă de legislația aplicabilă, ca urmare a acțiunilor pe care le întreprindem sau nu în urma oricărui mesaj de poșta electronică trimis de tine. BEAUTY ART AESTHETICS și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor fără aviz prealabil.

BEAUTY ART AESTHETICS nu va avea nici o responsabilitate legală sau de altă natura pentru nici o pierdere suferită din cauza unor eventuali virusi sau erori ce îți pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ai folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. BEAUTY ART AESTHETICS va depune toate diligentele pentru a asigura securitatea si functionalitatea website-ului BEAUTY ART AESTHETICS.ro, insa nu poate oferi garantii in acest sens. Daca decizi să descarci vreun material de pe acest website, o faci pe propria răspundere.

Capitolul 7.

Activități interzise

Este interzisă întreprinderea oricărui act pe care BEAUTY ART AESTHETICS, la libera sa alegere, îl poate considera inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzând dar fără a se limita la:

– Orice act ce ar constitui o încălcare atât a confidentialității (incluzând încarcarea de informații private fără a avea acordul persoanei în cauză), cât și a oricărui alt drept legal al persoanei;
– Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia BEAUTY ART AESTHETICS, angajații săi sau alți indivizi, sau comportarea într-un fel care ar putea afecta buna reputație a BEAUTY ART AESTHETICS;
– Încărcarea de fișiere ce conțin viruși care ar putea crea daune proprietăților BEAUTY ART AESTHETICS sau proprietăților altor persoane;
– Afișarea pe sau transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzând, dar fara a se limita la, materiale care în opinia noastră ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, amenințătoare, pornografice sau ilicite, fiind în detrimentul sau încălcând sistemele sau rețelele de securitate ale BEAUTY ART AESTHETICS sau ale terților.

Capitolul 8.

Jurisdicție și lege aplicabilă

Serviciile BEAUTY ART AESTHETICS, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clienții și utilizatorii din Romania. BEAUTY ART AESTHETICS nu garanteaza că toate serviciile sale și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile în alte țări decât România. Te rugăm să contactezi clinica BEAUTY ART AESTHETICS pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea serviciilor in afara granitelor Romaniei. Aparatele medicale si produsele medicale care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Acestea pot diferi semnificativ sau pot sa nu fie actualizate.

Orice controverse sau pretenții provenind din sau în legătura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea română și vor fi înaintate exclusiv instanțelor din București, România.

Capitolul 9.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completări sau modificări la aceasta notificare legală. Te rugăm să vizitezi aceasta pagina din când în când pentru a te informa asupra acestora și a noilor informații.

Capitolul 10.

Vouchere cadou

10.1. Condiții Generale

Voucherele cadou (“Voucher”) sunt emise de BEAUTY ART AESTHETICS, marcă a companiei MB ESTETICART SRL, în continuare denumită “Clinica”, și pot fi utilizate exclusiv pentru achitarea contravalorii procedurilor medicale (serviciilor medicale) oferite de Clinica. Utilizarea Voucherului implică acceptarea integrală a acestor Termeni și Condiții.

Fiecare Voucher Cadou are o valoare unica si are inscris pe fata un cod unic, care va fi citit la momentul achizitiei/activarii cardului, la momentul verificarii valorii si a duratei de valabilitate a cardului si la momentul platii utilizand cardul in cauza. 

Voucherul Cadou  poate fi utilizat imediat dupa emitere, la cumpararea oricarui serviciu, in limita valorii acestuia.

Voucherul Cadou nu poate fi utilizat împreună cu alte vouchere sau promoții, cu excepția cazului în care se precizează în mod expres în termenii și condițiile promoției.

10.2. Comanda si livrare

Voucherul Cadou se poate achizitiona de pe website-ul www.beautyartaesthetics.ro. Plata poate fi realizata in doar prin card bancar, fara a se percepe nicio taxa de emitere.

Voucherul Cadou este virtual si il vei primi pe email-ul pe care l-ai introdus in momentul creării comenzii, imediat dupa ce plata a fost finalizata cu succes.

Nu oferim vouchere cadou în format fizic.

Utilizatorul își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale și ale beneficiarilor. Pachetele de servicii medicale și informațiile privind Pachetele pot fi oricând modificate de Beauty Art Aesthetics. Accesarea efectivă a serviciilor medicale se realizează prin programarea acestora prin intermediul numarul de telefon 0722 296 007, în limita și în intervalele disponibile.

Orice Comanda a unui Voucher Cadou presupune acceptarea Termenilor si a Conditiilor, a Conditiilor Generale de Utilizare a Site-ului Web si a prevederilor documentelor „Politica de confidentialitate”, „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”, fara a aduce atingere eventualelor conditii contractuale particulare convenite de Parti, daca exista. 

Voucherul Cadou nu poate fi primit in cazurile urmatoare:

 • Filtrul anti-spam al mesageriei a blocat documentul atasat sau a redirectionat mesajul catre folderul „Spam” sau „Junk E-mail”;
 • Firewall-ul a blocat mesajul sau documentul atasat;
 • Casuta de e-mail si-a atins limita de dimensiune;
 • Adresa de e-mail este invalida.

Cu ocazia cumpararii unui Voucherului Cadou, transferul de proprietate se efectueaza dinspre Beauty Art Aesthetics spre cumparator/Initiator in momentul emiterii Voucherului Cadou. Cumparatorul/Initiatorul este pe deplin responsabil pentru transmiterea Voucherului Cadou catre un Beneficiar, un tert la alegere, inclusiv atunci cand Initiatorul selecteaza optiunea „trimitere catre un beneficiar prin e-mail”.

10.3. Valabilitate

Voucherele cadou sunt valabile pentru o perioadă de 3 luni de la data emiterii. După expirarea acestui termen, Voucherul devine nul și nu mai poate fi folosit pentru achiziționarea de servicii.

10.4. Politica de anulare / retur a voucherelor

Achizitionand vouchere cadou de pe website-ul nostru, acceptați și sunteți de acord cu politicile noastre de anulare și de neprezentare ale MB ESTETICART SRL și de orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica dvs.

Conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Clientul care a achiziționat online produse / servicii comercializate pe site-uri specializate are dreptul de a denunța Contractul la Distanță în termen de 14 zile.

Prin Contract la Distanță conform legii, reprezintă orice Contract încheiat între MB ESTETICART SRL și Client fără prezență fizică simultană a celor două părți, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat Contractul, și care este supus unor cerințe de informare ale Clientului de către MB ESTETICART SRL, înainte de producerea efectelor Contractului încheiat.

Dreptul de retragere poate fi exercitat în următoarele termene:

– în termen de 14 zile de la data încheierii contractului (adicã de la momentul la care ati primit de la Beauty Art Aesthetics emailul cu voucherul cadou), dar nu mai târziu de data programării.

– Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail vouchere@beautyartaesthetics.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a vă retrage din prezentul contract. Pentru a respectă termenul-limitã de retragere, este suficient sã trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

– In cazul exercitării dreptului de retragere, voucherele cadou se anuleazã de către Beauty Art Aesthetics.

– Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumã pe care am primit-o de la dumneavoastra, fărã întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceast rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosită pentru tranzacția inițială, Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Clientul nu are drept de retragere din Contract în următoarele situații:

 • a depășit termenul de 14 zile 
 • a beneficiat partial sau total de servicile achizitionate prin comandă;
 • alte situatii prevăzute de lege.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

-contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor,dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

Nu se acordă rest pentru achizițiile efectuate cu Voucherul care nu depășesc valoarea acestuia.

10.5. Metoda de plată

Plata aferentă Voucherelor Cadou comandate prin intermediul site-ului www.beautyartaesthetics.ropoate fi efectuată cu cardul pe site sau la recepția clinicii noastre. 

Cu cardul:

La plasarea comenzii printr-o conexiune securizata cu procesatorul de plata MobilPay (Netopia Payments) folosind card-ul dvs. Bancar.

La sediul clinicii noastre:

Adresa: Str. Gheorghe Țițeica nr. 92 A, Sector 2, București.

10.6. Răspundere Limitată

Utilizarea Voucherului Cadou ca titlu de plata se bazeaza pe utilizarea unui cod imprimat pe Voucherul Cadou corespunzator. Initiatorul si Beneficiarul se angajeaza sa ia toate masurile adecvate pentru a asigura securitatea si confidentialitatea acestor coduri. Beauty Art Aesthetics nu poate fi facut raspunzator in cazul unei erori cu privire la Beneficiar, al pierderii suportului cu codul, al falsificarii sau al oricarei utilizari frauduloase a acestui cod. De asemenea, de indata ce cumparatorul/Initiatorul transfera Voucherul Cadou catre un Beneficiar, acesta din urma se prezuma ca accepta de plin drept cesiunea si conditiile de vanzare ale Voucherului Cadou care sunt specificate pe suport.

10.7. Politica de Confidențialitate

Beauty Art Aesthetics este proprietarul ansamblului Datelor cu Caracter Personal transmise cu ocazia utilizarii serviciului de achizitie a Voucherului Cadou. Acestea vor putea fi utilizate doar in scopul declarat, respectiv in scop comercial. Ca atare, in calitatea sa de operator de date, Beauty Art Aesthetics se angajeaza sa respecte prevederile legale aplicabile procesarii computerizate a datelor cu caracter personal. Solicitarile de exercitare a drepturilor din sfera datelor personale pot fi depuse in scris, la receptia clinicii, sau printr-un e-mail trimis la adresa: contact@beautyartaesthetics.ro

10.8. Serviciul Clienți

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de utilizarea Voucherelor cadou, clienții sunt invitați să contacteze serviciul clienți al Clinicii la [numărul de telefon/email].

10.9. Informații despre Companie

BEAUTY ART AESTHETICS este o marcă a companiei MB ESTETICART SRL,

 • SC MB ESTETICART SRL
 • CUI: 38278250
 • Nr. Reg. Com.: J40/16515/2017
 • Adresa: Strada Gheorghe Țițeica nr. 92 A, Sector 2, București, 077190
 • E-mail: aestheticsbeautyart@yahoo.com
 • Telefon: 0722 296 007

10.10.Condiții Specifice Voucherelor

 • Dacă valoarea procedurilor medicale depășește suma Voucherului, clientul va achita diferența.
 • Voucherul se poate folosi o singură dată și nu se pot cumula mai multe vouchere pentru achiziționarea unei singure proceduri.
 • Programarea pentru procedurile medicale se va face de comun acord și în limita locurilor disponibile, cu minim 14 zile înainte de data dorită.

Prin achiziționarea și/sau utilizarea Voucherului cadou, clientul acceptă fără rezerve acești Termeni și Condiții.

Varianta actualizată – februarie 2024, BEAUTY ART AESTHETICS CLINIC SRL