fbpx

Terapia Vampir (PRP)

Terapia Vampir - PRP - Beauty Art Aesthetics

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir este un tip de tratament PRP care folosește propriile trombocite din sânge pentru a stimula un răspuns de vindecare . În timpul tratamentului, medicul dumneavoastră estetician vă preia o parte din sânge, ca într-un test de sânge, apoi plasează acel sânge într-o centrifugă pentru a separa plasma bogată în trombocite.
Terapia vampir — lifting facial și lifting al sânilor —  aceste tratamente revoluționare iau cu asalt industria frumuseții și pentru un motiv întemeiat! Medicii folosesc propria plasmă bogată în trombocite a pacientei pentru revitalizarea pielii, stimuland organismul sa se regenereze natural, pielea devenind mai ferma si luminoasa.

Pacientei i se recolteaza o cantitate mica de sange, intr-o eprubeta speciala și apoi se pune într-o centrifugă pentru a se separa. Plasma este apoi extrasă din amestec și reinjectată în piele pentru rezultate imediate. PRP începe să stimuleze creșterea colagenului și pielea ta va începe să arate ca și cum ar fi trecut printr-o mașină a timpului. Majoritatea oamenilor par cu ani mai tineri!

Această plasmă vă poate ajuta să vă lumineze și să întărească pielea. Formula miraculoasă este folosită pentru tot felul de tratamente cu rezultate uluitoare.

Cum se efectuează PRP facial?

Rezultatele tratamentului cu PRP pot varia în funcție de fiecare individ și pot fi necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite. Următoarele descrie procedura de tratament cu PRP:

  • Procedura se efectuează sub anestezie locală. Se aplică o cremă de amorțire pe piele și se lasă până când pielea este complet amorțită, prin urmare nu există durere în timpul procedurii.
  • Se recolteaza sangele și apoi, este centrifugat într-o mașină de centrifugare timp de aproximativ 8-10 minute până când plasma, care este de culoare galbenă, se separă de restul sângelui.
  • Plasma este apoi injectată pe toată fața folosind o seringă de insulină , care are un ac scurt și subțire. Întreaga procedură durează 20 de minute.
  • După procedură, medicul aplică de obicei gheață pentru a reduce umflarea și vânătăile .
  • Pielea devine de obicei roșiatică după procedură și pot apărea umflături și vânătăi care se rezolvă de obicei în câteva zile.
  • Pacienții pot reveni la activitățile zilnice imediat după procedură.
  • Machiajul poate fi aplicat a doua zi după procedură.
  • Medicul poate recomanda evitarea anumitor medicamente, cum ar fi antiplachetare, timp de câteva zile înainte și după procedură. Cantitatea de sânge prelevată din organism poate fi de la 10 ml până la 30 ml, în funcție de numărul de zone vizate de tratat.
  • Este nevoie de aproximativ 2-3 săptămâni după procedură pentru a începe să observați îmbunătățiri vizibile la nivelul pielii și aproximativ 4-6 săptămâni pentru a observa o diferență marcată.