fbpx

Toate datele personale colectate prin intermediul acestui website sunt prelucrate pentru si in numele companiei MB ESTETICART SRL, denumita in continuare “BEAUTY ART AESTHETICS” sau “Clinica”.

Daca ai completat un formular cu datele tale personale pe site-ul www.beautyartaesthetics.ro,  trebuie sa știi ca in perioada in care deținem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrării si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricând sa retragi consimțământul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor tale, poti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale in vederea exercitării drepturilor tale legale, te rugam ne trimiți un e-mail la adresa: aestheticsbeautyart@yahoo.com 

Iți reamintim aici toate condițiile de prelucrare de date personale pe care le colectam prin intermediul acestui site:

Identitatea operatorului de date

Operator: MB ESTETICART S.R.L., cu sediul in Intr. Şcoala Herăstrău  nr. 1B, parter, Sector 1, București, Cod Postal: 14153, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub nr. J40 /16515 /2017, având cod de înregistrare fiscala RO 38278250, e-mail: aestheticsbeautyart@yahoo.com

Scopul prelucrării

Datele colectate in formularele acestui site sunt prelucrate in scopul gestionarii solicitărilor de programare la consultații sau alte servicii medicale, in clinica de estetică minim invazivă BEAUTY ART AESTHETICS.

Temeiul juridic

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea încheierii unui contract.

Datele prelucrate

Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (nume, telefon), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii in Politica de Cookies).

Perioada prelucrarii

Datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pentru o perioada de maximum 1 an de la momentul colectării.

Modul de prelucrare

Datele sunt accesate de operatorii de recepție si utilizate pentru contactare prin apel telefonic, pentru găsirea unui interval potrivit pentru programare si pentru confirmarea programării.

Confidentialitate

Datele pacientilor nu sunt utilizate in niciun alt scop, nu sunt dezvaluite catre terti si nu sunt transferate in strainatate. In cazul in care serviciile sunt prestate sub egida unui contract de asigurare, datele vor fi transmise catre asigurator, pentru aprobarea decontarii (datele de identificare si datele medicale – diagnostic si planul de tratament necesar).

Drepturile persoanelor vizate

In perioada in care detinem si prelucram datele personale ale pacientilor, acestia au dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Este recunoscut de asemenea dreptul de opozitie la prelucrare si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Pentru datele prelucrate sub temeiul juridic de consimtamant, acesta poate fi retras in orice moment. Pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor personale, pacientii pot depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor

Solicitarile de exercitare a drepturilor din sfera datelor personale pot fi depuse in scris, la receptia clinicii, sau printr-un e-mail trimis la adresa: contact@beautyartaesthetics.ro